Switch to your country?

xxx forlovlsesringer - Karakter

Tension forlovelsesringring fra acredo

Enten flytende lett eller holdt fast

Spenningsringer som forlovelsesringer utstråler en utrolig følelse av lyshet og eleganse. I en spenningsring holdes den dyrebare steinen mellom ringskinnen, og flyter i midten av forlovelsesringen. Mange tenker på ekte magi når de ser en ring med spenningsinnstilling. Som en forlovelsesring er spenningsringen derfor også et uttrykk for kjærlighetens kraft og harmoni. La oss inspirere deg med vår Character spenningsring samling og finn ditt personlige smykke hos acredo.

"Gjør det trygt ": Forlovelsesringer med et tension ring utseende

Forlovelsesringer med en tension ring utseende er et eksklusivt tilbehør for hverdagen hvor du må bruke hendene dine, og du og partneren har begge føttene godt på runden. Forlovelsesringer med et tension ring utseende integrerer en glitrende diamant direkte inn i ringen. Diamanten er derfor godt lukket av edelt metall. Forlovelsesringen er beskyttet mot slitasje, diamanten vil ikke falle av når de får ett slag, og du vil beholde den for resten av livet.

Beskyttet, men godt synlig - Forlovelsesringen med et tension ring utseende er en god blikkfanger og utstråler glansen fra ringen. Forlovelsesringer med tension ring utseene sprer en følelse av letthet og sikkerhet, forenet i et uvanlig smykke.

Forlovelsesring, tension ringen: Et symbol på ekte kunst

Ved opprettelse av en tension ring, viser vår fabrikk sin sanne evne og dyktighet. Den unike plasseringen av diamanten i midten av ringen gir et sant håndverk og presisjon. Våre gullsmeder, som har vært sammen med oss i mange år, jobber entusiastisk med med å ferdigstille det perfektet lille mesterverket. Bruk acredo-designer til å utfolde ditt eget kunstverk ved å designe tension ringen din: Sett plas til den store diamanten i midten av tension ringen med mindre diamanter på siden av ringskinnen eller lek med farger av forskjellige legeringer. Uansett hvor din kreativitet er fører deg - er tension ringen som en forlovelsesring alltid elegant, diskret og et estetisk alternativ til solitaire ringen.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.