Alle forlovelsesringer

 

Forlovelsesringer fra acredo

Vil du gifte deg med meg? "- Spørsmålet av alle spørsmål." Ja, det vil jeg ", det perfekte øyeblikket og en unik forlovelsesring kan ikke mangle på denne dagen. Skikken med å ha med en forlovelsesring ved et frieri har eksistert siden antikken. Til tross for det faktum at forlovelsesringer hovedsakelig sørget for medgift, har de også vært et symbol på spesiell kjærlighet og forpliktelser siden oldtiden. Enten det har blitt valgt som en romantisk overraskelse for kjæresten din eller dere har valgt det sammen, vil forlovelsesringen gi glans til enhver kvinnes øyne. Fordi de står for en fremtid sammen med personen du elsker.

Forlovelsesringer fra acredo: perfekt sammen med deres bryllupsringer

Klassiske forlovelsesringer er for det meste solitaire ringer med en enkelt diamant. I USA har solitaire ringen en lang tradisjon, og de sparer ikke på noe. Forlovelsesringen kan koste opptil tre måneders lønn. Også i Tyskland ser man en økende trend ved å bruke forlovelsesringe, og. selv etter bryllupseremonien, kan forlovelsesringen brukes av bruden som en komplementær ring.

Siden det er vanlig å ha både forlovelsesringen og gifteringen på høyre hånd er det viktig at de harmoniserer godt sammen om dere ønsker å bruke begge. fra acredo harmoniserer godt med dine fremtidige bryllupsringer på grunn av tidløse materialer som platina, gull og hvitt gull, plasseringen av diamanten og form som passer til bryllupsringene. Pryd deg selv med din forlovelsesring på spesielle anledninger for å uttrykke din lykke.

Utformingen av dine forlovelsesringer er opp til deg

Fortryll din kjære ved å designe forlovelsesringen selv og gjør frieriet helt spesielt. Ved å bruke acredo sin giftering designer kan du tilpasse forlovelsesringen slik at den passert din partners stil og gi henne følelsen av å være hel unik. Men, forlovelsesringer dere har utformet sammen også veldig unikt. Vi har Acredo konsulentene i alle våre butikker og de er alltid glade for å hjelpe deg med å designe dine forlovelsesringer, og gir råd om de forskjellige materialene og den riktige plasseringen av diamanten. På denne måten vil deres forlovelsesringer glede dere gjennom hele livet, og vil være det første symbolet på at dere lovte hverandre evig troskap

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.